0
เปียโน ยูไนเต็ด ไทย (piano united thai)
 ADD Line ร้านเปียโน คลิก | โทร  063-419-1111  
Yamaha YDP-144 R
Back
เปียโนไฟฟ้า YAMAHA
SKU
รหัสสินค้า
piano Yamaha YDP144R
Stock
จำนวนสินค้า
1
Shipping
ค่าจัดส่ง
FREE
฿44,000.00 (Discount 19%)
Price ฿35,900.00
รายละเอียดสินค้า

เปียโนไฟฟ้า YAMAHA YDP-144R

Digital Piano YAMAHA YDP-144R

ให้คุณเป็นเจ้าของ " YAMAHA YDP-144R" ได้ง่ายๆ
ล์คุณ
 
1. จ่ายสด หรือโอนจ่าย ราคาพิเศษ 35,900.-
 
2. ผ่อนจ่าย 11,966.- (3เดือน) 
 
3. จ่ายสด 15,900.- / ผ่อนจ่าย 2,025.- (10เดือน) 
 
4. ผ่อนจ่าย 3,690.- (10เดือน) 
 
" การผ่อนชำระทุกกรณี ผ่านบัตรเครดิต "
ร้านเราเป็นตัวแทนจำหน่าย Yamaha อย่างเป็นทางการ ###
ทางบริษัท Yamaha ออกหนังสือเป็นตัวแทนจำหน่ายอย่างถูกต้อง ###
 
> > ของแท้ ประกันศูนย์ไทย ทุกตัว
> > จัดส่งฟรีทั่วประเทศ
> > มีบริการเก็บเงินปลายทาง (โทรสอบถามพื้นที่บริการ)
> > ประกอบติดตั้งฟรี โดยช่างชำนาญการ (โทรสอบถามพื้นที่)
> > มี on side service ภายในอายุประกัน (กทม. ,ใกล้เคียง)
 
สนใจเปียโนไฟฟ้า ติดต่อเราได้เลยนะครับ ของแท้ ประกันศูนย์ไทยทุกตัว ทางเรายินดีให้ข้อมูลทุกอย่าง แบบไม่มีกั๊กเลยครับ โทรมา ไลน์มา หาเรานะครับ ทางเรายินดีบริการ ซื่อสัตย์ จริงใจครับ
 
 
 
ฟังเสียงเปียโนไฟฟ้า Yamaha YDP144R กันเลย
 
 
เปียโนไฟฟ้า Yamaha YDP144 VS เปียโนไฟฟ้า Yamaha YDP164
 
 
ข้อมูลเปียโนไฟฟ้ารุ่น YDP144R
- เสียงเปียโนไพเราะมากยิ่งขึ้นด้วยระบบเสียงแซมปลิ้ง CFX และลำโพงวงกลม
- คีย์บอร์ดระบบ GHS พร้อมด้วยคีย์บนสีดำด้าน
- ทัชชิ่งคีย์ 4 ระดับ
- การสั่นด้วย Damper / การสั่นด้วย String  
- การรวม “Smart Pianist” ในแอพ iOS
- การออกแบบที่พิถีพิถันและมีให้เลือกหลากหลายสี
- ระบบ Stereophonic Optimizer
- 192-โน้ตพร้อมกัน
- มี 3 แป้นเหยียบ (แป้น Damper แบบกดแป้นครึ่งเดียว, แป้น Sostenuto และแป้น Soft)
- ขนาด: ความกว้าง 1,357 mm [53-7/16"] ,ความสูง 815 mm [32-1/16"] ,ความลึก 422 mm [16-5/8"]
- น้ำหนัก: น้ำหนัก 38.0 kg (83 lbs., 12 oz)
- ขนาดคีย์: จำนวนคีย์ 88
- จำนวนเพลงที่มีในเครื่อง 10 Voice Demo Songs, 50 Classics
- การบันทึก: จำนวนเพลง: 1 ,จำนวนแทร็คเสียง: 2 ,ความจุข้อมูล 100 KB/Song (Approx. 11,000 notes)
- เครื่องขยายเสียง: 8W x 2
- ลำโพง: 12cm x 2
 
จุดเด่นของ เปียโนไฟฟ้า Yamaha YDP-144
 
- เปียโนไฟฟ้า Yamaha YDP-144 เป็นเปียโนแกรนด์คอนเสิร์ตระบบ CFX ขนาด 9 ฟุต และเป็นผลิตภัณฑ์หลักของ Yamaha จะมีเสียงสูงและเสียงเบสที่กังวานและทรงพลัง ซึ่งจะรวมเข้าด้วยกันเพื่อให้เสียงพุ่งออกไปจนสุดคอนเสิร์ตฮอลล์ ระบบ CFX ได้เล่นโดยผู้ชนะการแข่งขันชอแป็งระดับนานาชาติที่มีชื่อเสียงในปี 2010 และได้รับการยอมรับว่าเป็นหนึ่งในแกรนด์คอนเสิร์ตที่ยิ่งใหญ่ที่สุดในยุคปัจจุบัน
 
- ด้วยการทำงานของเปียโนแบบ 88 คีย์ ระบบ Graded Hammer Standard (GHS) จึงให้ความรู้สึกดั่งเล่นเปียโนอะคูสติก ตั้งแต่ความรู้สึกที่หนักหน่วงในเสียงต่ำสุดไปจนถึงความรู้สึกที่นุ่มนวลในอ็อกเทฟที่สูงขึ้น
 
- เปียโนไฟฟ้า Yamaha รุ่น YDP-144 มีฟังก์ชั่นอำนวยความสะดวกต่างๆ เมื่อคุณไม่สามารถเล่นเปียโนเสียงดังได้ตลอดเวลา ระบบควบคุมเสียงอัจฉริยะ (IAC) จะปรับเสียงอัตโนมัติเพื่อช่วยให้ผู้เล่นได้เพลิดเพลินไปกับเสียงที่มีความสมดุลในทุกระดับเสียง ระบบ Stereophonic Optimizer จะช่วยให้ผู้เล่นได้เพลิดเพลินไปกับเสียงที่มีความเป็นธรรมชาติและดังกังวานในขณะนั่งอยู่ด้านหน้าเปียโนอะคูสติก แม้กำลังสวมหูฟัง เมื่อใช้ฟังก์ชั่นนี้ เสียงที่เกิดจากเปียโนอะคูสติกจะเสมือนมาจากตัวเปียโนเองไม่ใช่หูฟังของคุณ ซึ่งคุณจะได้รับประสบการณ์ที่สะดวกสบายและมีความเป็นธรรมชาติ
 
- App Smart Pianist ช่วยให้คุณสร้างสรรค์งานเพลงได้เร็วขึ้นและยังช่วยให้คุณได้มุ่งเน้นถึงความสนุกสนาน ตั้งแต่การเลือกเสียงของเครื่องดนตรีหรือปรับการตั้งค่าไปจนถึงการฝึกซ้อมด้วยเครื่องเมโทรนอมหรือการบันทึกผลงานชิ้นเอกของคุณ และ Smart Pianist จะสแกนไฟล์เพลงที่โหลดลงในคลังเพลงของคุณ จะวิเคราะห์ทางคอร์ด และจะแสดงขึ้นบนหน้าจอของอุปกรณ์ของคุณ เล่นเพลงไปตามคอร์ดที่จะเลื่อนอยู่ตลอดเวลา และคุณจะยินเสียงเพลงเล่นผ่านระบบลำโพงของอุปกรณ์ของคุณ การโหลดเพลง MIDI ลงในแอพจะช่วยให้คุณเล่นตามเนื้อเพลงดิจิตอลได้ในขณะเล่นเปียโน
 

รุ่น YDP-144 จะมอบประสบการณ์ดั่งเล่นเปียโนแกรนด์ ซึ่งมาพร้อมกับเสียงของเปียโนแกรนด์คอนเสิร์ตระบบ CFX ของ Yamaha และคีย์บอร์ดระบบ Graded Hammer Standard (GHS) ที่สมจริง

คุณภาพเสียงอันทรงพลังของเปียโนแกรนด์คอนเสิร์ตระบบ CFX ที่ได้รับรางวัล

ตัวอย่างใหม่ของรุ่น YDP-144 ซึ่งเป็นเปียโนแกรนด์คอนเสิร์ตระบบ CFX ขนาด 9 ฟุต และเป็นผลิตภัณฑ์หลักของ Yamaha จะมีเสียงสูงและเสียงเบสที่กังวานและทรงพลัง ซึ่งจะรวมเข้าด้วยกันเพื่อให้เสียงพุ่งออกไปจนสุดคอนเสิร์ตฮอลล์ ระบบ CFX ได้เล่นโดยผู้ชนะการแข่งขันชอแป็งระดับนานาชาติที่มีชื่อเสียงในปี 2010 และได้รับการยอมรับว่าเป็นหนึ่งในแกรนด์คอนเสิร์ตที่ยิ่งใหญ่ที่สุดในยุคปัจจุบัน

การเล่นเปียโนอะคูสติกที่สมจริง

ด้วยการทำงานของเปียโนแบบ 88 คีย์ ระบบ Graded Hammer Standard (GHS) จึงให้ความรู้สึกดั่งเล่นเปียโนอะคูสติก ตั้งแต่ความรู้สึกที่หนักหน่วงในเสียงต่ำสุดไปจนถึงความรู้สึกที่นุ่มนวลในอ็อกเทฟที่สูงขึ้น

ออกแบบมาเพื่อความบันเทิงส่วนตัวสำหรับคุณ

รุ่น YDP-144 มีฟังก์ชั่นอำนวยความสะดวกต่างๆ เมื่อคุณไม่สามารถเล่นเปียโนเสียงดังได้ตลอดเวลา ระบบควบคุมเสียงอัจฉริยะ (IAC) จะปรับเสียงอัตโนมัติเพื่อช่วยให้ผู้เล่นได้เพลิดเพลินไปกับเสียงที่มีความสมดุลในทุกระดับเสียง

ระบบ Stereophonic Optimizer จะช่วยให้ผู้เล่นได้เพลิดเพลินไปกับเสียงที่มีความเป็นธรรมชาติและดังกังวานในขณะนั่งอยู่ด้านหน้าเปียโนอะคูสติก แม้กำลังสวมหูฟัง เมื่อใช้ฟังก์ชั่นนี้ เสียงที่เกิดจากเปียโนอะคูสติกจะเสมือนมาจากตัวเปียโนเองไม่ใช่หูฟังของคุณ ซึ่งคุณจะได้รับประสบการณ์ที่สะดวกสบายและมีความเป็นธรรมชาติ

Smart Pianist

ด้วยแอพ Smart Pianist คุณจะได้รับประสบการณ์มากขึ้น

เพลิดเพลินไปกับเสียงเปียโนมากขึ้นด้วย Smart Pianist ซึ่งเป็นแอพเฉพาะที่จะเพิ่มอินเทอร์เฟซกราฟิก (GUI) ที่สวยงามและคุณสมบัติต่างๆ ที่น่าทึ่งมากมายให้กับเปียโนดิจิตอล Yamaha ของคุณ

การใช้งานง่าย

Smart Pianist ช่วยให้คุณสร้างสรรค์งานเพลงได้เร็วขึ้นและยังช่วยให้คุณได้มุ่งเน้นถึงความสนุกสนาน ตั้งแต่การเลือกเสียงของเครื่องดนตรีหรือปรับการตั้งค่าไปจนถึงการฝึกซ้อมด้วยเครื่องเมโทรนอมหรือการบันทึกผลงานชิ้นเอกของคุณ

เล่นเพลงโปรดของคุณ

Smart Pianist จะสแกนไฟล์เพลงที่โหลดลงในคลังเพลงของคุณ จะวิเคราะห์ทางคอร์ด และจะแสดงขึ้นบนหน้าจอของอุปกรณ์ของคุณ เล่นเพลงไปตามคอร์ดที่จะเลื่อนอยู่ตลอดเวลา และคุณจะยินเสียงเพลงเล่นผ่านระบบลำโพงของอุปกรณ์ของคุณ การโหลดเพลง MIDI ลงในแอพจะช่วยให้คุณเล่นตามเนื้อเพลงดิจิตอลได้ในขณะเล่นเปียโน

คลาสสิกและงดงาม

ARIUS จะให้เสียงเปียโนแบบอะคูสติก

รุ่น YDP-144 นี้ จะแสดงให้เห็นถึงรูปแบบดั้งเดิมของเปียโนแบบอะคูสติก เนื่องจากได้รับการออกแบบมาเพื่อให้เหมาะสมกับการตกแต่งบ้านของคุณได้อย่างหรูหรา และยังมีเทคโนโลยีและความสะดวกสบายของเปียโนดิจิตอลสุดล้ำสมัย มีตัวเลือกให้สามแบบเพื่อให้ตรงตามความต้องการในการสร้างสรรค์งานเพลงของคุณ

 

An authentic, expressive piano experience

YDP-144 offers a grand piano-like experience, featuring the flagship Yamaha CFX concert grand sound, and realistic Graded Hammer Standard (GHS) keyboard.

The powerful tone of the acclaimed CFX concert grand piano

Newly sampled for the YDP-144, the Yamaha's flagship 9' CFX concert grand piano, offers sparkling highs and a powerful resonant bass combined in a sound that projects to the furthest reaches of any concert hall. The CFX was played by the winner of the prestigious International Chopin Competition in 2010 and has since gained recognition as one of the greatest concert grands of modern times.

Authentic acoustic piano playability

With an 88-key piano action, the Graded Hammer Standard (GHS) reproduces the touch of an acoustic piano, from the heavy feel in the lower register to a lighter touch in the upper octaves.

Designed for your personal enjoyment

The YDP-144 offers convenient functions for when you cannot always play the piano at a high volume. Intelligent Acoustic Control (IAC) adjusts the sound automatically to allow players to enjoy balanced sound at any volume level.

Stereophonic Optimizer lets players enjoy the natural, spacious sound experienced when sitting in front of an acoustic piano, even when wearing headphones. When using this function, voices sampled from acoustic pianos are perceived to come from the body of the instrument itself, not your headphones, providing a comfortable, natural experience.

Smart Pianist

Get more with the Smart Pianist App

Enjoy the piano more with Smart Pianist, a dedicated app that adds a beautiful graphic interface and a variety of incredible features to your compatible Yamaha digital piano

Intuitive operation

From selecting instrument Voices or adjusting settings to practicing with a metronome or recording your masterpieces, Smart Pianist gets you to making music faster and lets you focus on the fun.

Play your favorite songs

Smart Pianist scans the audio songs loaded in your Music Library, analyses the chord progressions and then displays them for you on the screen of your smart device. Play along as the chords scroll by, all the while hearing the song play back through your instrument's speaker system. Loading MIDI songs into the app will allow you to follow along with digital sheet music while you play.

Classic & Elegant

ARIUS gives an essence of acoustic piano

Designed to elegantly fit into your home decor, the YDP-144 represents the traditional design of the acoustic piano while delivering the technology and convenience of a state-of-the-art digital piano. Choose from three finish options to best match your music-making space.

Description

A Grand Playing Experience

Never once seen in the YDP series. The Yamaha's flagship 9' CFX concert grand piano, has been faithfully sampled for the YDP 144. The world-renowned CFX, played at the prestigious International Chopin Competition in 2010, has since been recognised one of the greatest concert grands of all time. And all thanks to the YDP 144, you can reproduce this incredible sound in the comfort of your own home, or studio. The sparkling highs and the most powerful resonant bass notes. Combine the two and you can produce a sound that projects to the furthest reaches of any concert hall.

Intelligent Acoustic Control

Yamaha understands that you cannot always play the piano at a high volume. And so. The Intelligent Acoustic Control (IAC) technology has been introduced so you can adjust your sound automatically and enjoy a balanced sound at any volume level. So you can practise and play any time of the day. Even better! Yamaha’s stereo optimizer allows you to play for hours without being disturbed using headphones! Using carefully recorded samples, the YDP 144 allows you to take advantage of the library full of acoustic sounds. With your headphones on, you would think the sound was coming from the body of the instrument itself. An easy mistake to make, thanks to Yamaha’s quality sampling technology.

Authenticity and Playability

It’s incredible! With Yamaha’s Graded Hammer Standard (GHS) keyboard action, you can enjoy a heavier touch in the lower end of your keyboard. And a lighter touch at the higher end. Inevitably replicating the touch and feel of the hammers inside an acoustic piano. Great for the aspiring pianist. You can develop your playing technique with the YDP 144. So when it comes to playing an acoustic piano, your hands will be ready! Take control over your playing experience with the matte finish of the black keys can absorb moisture from your hands, making them less slippery even after hours of practice.

 

External Device Connection

The YDP 144 opens up a new world of apps to enhance your experience. The user-friendly set-up allows you to connect your smartphone or tablet to a series of bespoke apps. So you can explore endless playing possibilities. With the range of compatible apps, you can analyse your favourite songs, calculate the chords, display and play. The Smart Pianist app offers a variety of features that allow you to personalise your sound and performance. The world famous CFX can be played alongside other acoustic instruments of your choice. Swipe left or right to change the instrument voices. Explore an array of in-depth piano settings to suit yourself. With the LCD display, the YDP 144 offers a graphical way for customers to easily control the piano’s sound. And manipulate its hammer strength, brightness, pedal point, resonance, and reverb. Explore endless possibilities with the YDP 144.

Flowkey Premium Offer

Yamaha and the piano tutorial app Flowkey have collaborated for a limited time offer to give you 3 months of premium learning. Simply download the Flowkey app on to your smartphone or tablet, register your instrument, and begin your subscription. The user friendly interface allows you to learn each song in both a sheet music format as well as a play-along video. Thanks to the adjustable difficulty settings, Flowkey can be used by complete novices and developed musicians alike. Premium Flowkey members have access to over 500 songs covering major hits from pop, classical, rock and more. This intuitive app can even track your playing and offer instant feedback to help improve your skills. Any Yamaha digital piano purchased between 15th July 2016 and 31st March 2021 is now eligible for three months of premium Flowkey access.

A grand experience from a compact home piano

Immerse yourself in the sounds you create, whether purely for fun or as you strive for perfection. This ARIUS digital piano is a finely crafted instrument made possible by culmination of over a century of advanced Yamaha technologies and expertise. The ARIUS YDP-144 is an affordable digital piano, perfect for students or hobbyists looking for an attractive instrument for their home.

An authentic, expressive piano experience

YDP-144 offers grand piano-like experience, featuring the flagship Yamaha CFX concert grand sound, and realistic Graded Hammer Standard (GHS) keyboard.

The powerful tone of the acclaimed CFX concert grand piano

Newly sampled for the YDP-144, the Yamaha's flagship 9' CFX concert grand piano, offers sparkling highs and a powerful resonant bass combined in a sound that projects to the furthest reaches of any concert hall. The CFX was played by the winner of the prestigious International Chopin Competition in 2010, and has since gained recognition as one of the greatest concert grands of modern times.

Authentic acoustic piano playability

With an 88-key piano action, the Graded Hammer Standard (GHS) reproduces the touch of an acoustic piano, from the heavy feel in the lower register to a lighter touch in the upper octaves.

Designed for your personal enjoyment

The YDP-144 offers convenient functions for when you cannot always play the piano at high volume. Intelligent Acoustic Control (IAC) adjusts the sound automatically to allow players to enjoy balanced sound at any volume level.

Stereophonic Optimizer lets players enjoy the natural, spacious sound experienced when sitting in front of an acoustic piano, even when wearing headphones. When using this function, voices sampled from acoustic pianos are perceived to come from the body of the instrument itself, not your headphones, providing a comfortable, natural experience.

Smart Pianist

Smart Pianist

Get more with the Smart Pianist App

Enjoy the piano more with Smart Pianist, a dedicated app that adds a beautiful graphic interface and a variety of incredible features to your compatible Yamaha digital piano.

Intuitive operation

From selecting instrument Voices or adjusting settings to practicing with a metronome or recording your masterpieces, Smart Pianist gets you to making music faster and lets you focus on the fun.

Play your favorite songs

Smart Pianist scans the audio songs loaded in your Music Library, analyzes the chord progressions and then displays them for you on the screen of your smart device. Play along as the chords scroll by, all the while hearing the song play back through your instrument's speaker system. Loading MIDI songs into the app will allow you to follow along with digital sheet music while you play.